associació catalana d'intel·ligència artificial

Intel·ligència Artificial 60 anys. Reptes i realitats.

El terme Intel·ligència Artificial (IA) compleix 60 anys durant l’any 2016. Coincideix amb una preocupació social de cap a on ens està portant la tecnologia. L’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA), fundada l’any 1994, amb professionals de diferents disciplines acadèmiques, té la responsabilitat d’assessorar sobre els temes d’IA. Per la qual cosa va decidir emprendre una campanya de difusió i debat per explicar a la societat els reptes de la IA per millorar el benestar.

El projecte pretén acostar la IA a tots els actors de la societat, des de les administracions públiques, els sectors empresarials, el món acadèmic, i la ciutadania en general, mitjançant una visualització de la realitat que representa avui dia la IA en la vida diària de totes les persones, i contrastar-la amb les visions futuristes mostrades a les pel·lícules i llibres de ciència ficció, tot cercant un futur optimista de l’ús de la IA cap a una societat sostenible.

Amb aquest objectiu, el Comité de Difusió de l’ACIA ha preparat un ventall d’activitats per diferents seus del territori. Descarregueu-vos el cartell, consulteu la programació i participeu!

Podeu estar al dia a través de meet-up.
El resultat es recullen en un llibre digital.

Conferències, debats i taules rodones
Debat al voltant de la pel·lícula "Un amic per en Frank"
Taules rodones sobre realitats i reptes
 
Cine fòrum
Pel·lícules recomanades
Cinemes, calendari i debats
 
Llibres i IA
Llibres recomanats
Calendari de la presentació dels llibres
 
Tallers i activitats per a instituts
Visualització de pel·lícules i debats
Joc del timeline
Tallers de lego

baseIA