associació catalana d'intel·ligència artificial

ACIA

BENVINGUTS A L’ACIA

L’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA) és una associació sense ànim de lucre per a la promoció de la Intel·ligència Artificial (IA) en la societat catalana. El seu principal objectiu és donar suport a la comunicació entre les persones i les organitzacions que participen en la IA i promoure la consciència social, cultural, científica, econòmica i governamental sobre la IA.

ACIA es membre de la European Association for Artificial Intelligence (EurAI)

Socis institucionals:

Experts alerten que cal regular la intel·ligència artificial i fomentar la cultura de la protecció de dades entre els ciutadans. A debat #ElsMatinsTV3 amb Ramón López de Mántaras del @IIIACSIC i @ichileku doctora en Bioètica i Dret @UniBarcelona ▶️ https://t.co/Sobgf9y6PC

Bon dia estudiants✨ Com cada dimecres teniu cita amb el @LibraryLivLab 💥 Avui a les 18.00 h segona sessió: construint el Facebook dels nostres avantpassats👴🏻👵🏻 Experiències úniques, us hi esperem @CVC_UAB ⤵️
📍Biblioteca Miquel Batllori
⏰ De 18.00 a 20.00 h

Creació del centre de recerca "Intelligent Data Science & Artificial Intelligence Research Center" (IDEAI-UPC) @la_UPC. El director és en Ceclio Angulo @cecilioangulo. Felicitats!!!!!

https://t.co/qQld4nEErg
https://t.co/Qnm9JRvHlC.

Emilia López Iñesta, primera dona en rebre el Premi Marc Esteva Vivanco a la millor tesi doctoral en Intel•ligència Artificial, proposa un mètode de rànquing de parells amb aplicacions en buscadors d'Internet o plataformes com Spotify o Youtube.
📎https://t.co/RKjldj3YW2

Load More...