associació catalana d'intel·ligència artificial

ACIA

 


Miquel Barceló el 8 de novembre de 2011 en un acte a la Llibreria 22 de Girona sobre literatura i IA, dintre els actes IA60anys organitzats per l’ACIA.

El 23 de novembre de 2021 ens ha deixat en Miquel Barceló. Per la nostra associació sempre va ser un amic fidel, rialler, disposat i afable, amb un sentit de l’humor fi, que mai deia que no a cap de les propostes que li fèiem, que van ser moltes. Va participar en molts esdeveniments i era un pilar imprescindible de la revista de l’ACIA, NODES. Et trobarem a faltar Miquel! D.E.P.

 

BENVINGUTS A L’ACIA

L’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA) és una associació sense ànim de lucre per a la promoció de la Intel·ligència Artificial (IA) en la societat catalana. El seu principal objectiu és donar suport a la comunicació entre les persones i les organitzacions que participen en la IA i promoure la consciència social, cultural, científica, econòmica i governamental sobre la IA.

ACIA és membre de la European Association for Artificial Intelligence (EurAI)

Socis institucionals:Conclusions? Yes, neural nets clearly were regarded as of marginal interest and uncertain value by many in AI for a long period. I don't think that was necessarily unreasonable - unless those dissing the approach were proposing something hopelessly impractical instead... [29/30]

🆕 Nova edició del programa #AI4ALL d'Intel·ligència artificial aplicada a la indústria, que organitzem #PRUAB, @CVC_UAB, @IIIACSIC i @EnginyeriaUAB. Ja t'hi pots apuntar 🤖!

👥 Va dirigit a persones que vulguin emprendre en el sector de la #IA

ℹ️ https://bit.ly/31KUPdX

CaixaForum Valencia. La IA en la Educación: Una experiencia en TRES ACTOS
#InteligenciaArtificial #EducacionDeCalidad
https://caixaforum.org/es/valencia/la-nube #CaixaForumLaNube
con la colaboración del @IIIACSIC

Load More...